Parafiinihoito

Parafiinihoito käsille, jalkaterille, harteille tai tietylle nivelen alueelle.

Parafiini parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja hoidetavalla alueella. Se on pintalämpöhoito, joka hoitaa ihoa syväkosteuttamalla, vilkastuttamalla verenkiertoa ja pehmittämällä jännittyneitä lihaksia. Lämpöhoito laajentaa ihon hiussuonia, jolloin veri- ja lymfakierto voimistuvat. Hoito ravitsee ihoa ja vilkastuttaa hoidettavan alueen lämmöntuottoa.

Parafiinihoidosta saa apua tulehtuneiden nivelten hoitoon sekä kroonisten sairauksien aiheuttamiin kipuihin ja tulehduksiin. Hoito soveltuu myös nivel- ja lihassairauksien sekä -vammojen hoitoon. Niveliä notkistava hoito tuo apua myös reumakäsien ja nivelrikon hoitoon.

Parafiinihoidossa käsiin muodostetaan kalvo kastelemalla 4-5 kertaa 50-55 asteiseen parafiiniin. Sen jälkeen kädet puetaan muoviseen pussiin ja kangasrukkaseen, jotka tehostavat hoitovaikutusta.

Parafiinin annetaan olla 15-30 min, jonka jälkeen kuori poistetaan. Jalkaterien parafiinihoidossa käytettään suihkutustekniikkaa.

Paras tulos saavutetaan sarjana otetusta hoitosarjasta 7-14 päivän välein joko itsenäisenä hoitona tai osana hierontaa tai vyöhyketerapiaa.

25,00 €