Palvelua tuotetaan pitkällä työkokemuksella ja monipuolisella ammattitaidolla.

Viimeiset kuusi vuotta olen ollut kuntouttavan päivätoiminnan vetäjänä. Olen saanut siitä hoitajien keskuudessa arvostetun Hoitotyön palkinnon v. 2017. Sitä ennen tehnyt lähihoitajan työtä monenlaisissa paikoissa: vuodeosastolla, sairaalassa, asumispalveluyksiköissä sekä kotihoidossa yli 10 vuoden ajan. 

Olen toiminut vyöhyketerapeuttina jo yli 20 vuotta ja siihen koulutukseen on kuulunut myös ryhmänohjaajan opinnot. Hierojan työtä takana 15 vuotta täysipäiväisesti ja sitten sivutoimisena 13 vuotta.

Olen aktiivinen oppija, viimeisimmäksi olen opiskellut musiikkiterapian perusteet Jyväskylän yliopistossa.

Minulle asiakas on aina keskiössä. Asiakkuus lähtee henkilön omista tarpeista ja kiinnostuksesta. Palvelu räätälöidään jokaiselle henkilökohtaisesti ja yhteistyötä tehdään myös omaisten kanssa.

Tuki HoVi

Tuki Hovi on yritys ikäihmisille tarjottavan hoivan ja virikkeen taustalla. Se on 1.6.1993 perustetun yrityksen jatkumo, jonka nimi on vaihdellut vuosien aikana toiminnan mukaan. 

Nyt toiminnan muuttuessa tuli aika vaihtaa myös yrityksen nimi. Se on nyt Tuki HoVi. Tuki HoVi antaa tukea, hoivaa ja virikettä kotona-asumisen tueksi. Lisäksi se tarjoaa vyöhyketerapiaa ja pienimuotoista hierontaa ikäihmisille.

Lue omavalvontasuunnitelmamme alta: